Web Analytics Made Easy - Statcounter

یک الماس سیاه ۵۵۵/۵۵ قیراطی توسط خانه حراج ساتبیز ِ دبی به مزایده گذاشته می شوند.

این سنگ قیمتی نادر که ساتبیز به آن لقب «راز» داده، تصور می شود از فضا آمده باشد، یعنی از برخورد یک شهاب سنگ یا یک سیارک حامل الماس به کره زمین به وجود آمده است.

به گفته ی خانه حراج ساتبیز، یک الماس سیاه تراش خورده ی طبیعی در این اندازه «اتفاقی به شدت نادر» محسوب می شود و انتظار می رود در مزایده ای که در ماه فوریه در لندن برگزار خواهد شد، ۶/۸ میلیون دلار به فروش رود.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

البته این الماس پیش از برگزاری مزایده، در دبی و لس آنجلس به نمایش گذاشته خواهد شد.

الماس های سیاه که به آن ها الماس کربونادو هم گفته می شود می توانند بین ۲/۶ میلیارد تا ۳/۸ میلیارد سال قدمت داشته باشند و مقادیری ناچیز از نیتروژن و هیدروژن در خود دارند، یعنی عناصری که در فضا وجود دارد. این الماس ها همچنین حاوی آسبورنیت هستند، ماده ای معدنی که در شهاب سنگ ها وجود دارد.

نیکیتا بینانی، کارشناس جواهر در خانه حراج ساتبیز ِ لندن این الماس را «یک پدیده ی طبیعی» خواند.

او گفت: «فروش این الماس فرصتی است تکرار نشدنی برای به دست آوردن یکی از نادرترین شگفتی های کیهانی با قدمتی چند میلیارد ساله که بشر تاکنون یافته.»

مزایده ی این الماس که به صورت آنلاین برگزار می شود، از ۳ فوریه آغاز خواهد شد و تا ۹ فوریه ادامه خواهد یافت و طبق اعلام خانه حراج ساتبیز، امکان خرید الماس با استفاده از رمزارز نیز وجود دارد.

سال گذشته نیز یک الماس ۱۰۱ قیراطی به مزایده گذاشته شد که پس از فروش، به گران ترین جواهر خریداری شده تا آن زمان توسط رمزارز بدل شد.

این الماس گلابی شکل به قیمت ۱۲/۳ میلیون دلار فروخته شد. برگزارکنندگان مزایده اعلام کرده بودند علاوه بر شیوه های سنتی، امکان خرید الماس با استفاده از بیت کوین و اتریوم هم وجود دارد. ساتبیز اعلام نکرد از کدام یک از این دو نوع رمزارز برای خرید الماس استفاده شده بود.

مدتی است که تعدادی از خانه های حراج پذیرای رمزارزها برای فروش اجناس گران قیمت خود شده اند، از جمله آثار نقاشی و NFT ها، توکن هایی مبتنی بر فناوری بلاک چین که استقبال فزاینده ای از آن ها برای انتقال مالکیت آثار هنری و کالاهای دیجیتال شده است. چارلز استوارت، مدیر خانه حراج ساتبیز چندی قبل، NFT ها و رمزارزها را رونق بخش بازار آثار هنری عنوان کرده بود.

منبع: روزیاتو

منبع: عصر ایران

کلیدواژه: خانه حراج ساتبیز

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.asriran.com دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «عصر ایران» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۳۴۳۰۶۷۴۸ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

الماس‌هایی که دو ساعته تولید می‌شوند؛ دستاورد کیمیاگران مدرن چیست؟

دستاورد جدیدی از دنیای علم و تکنولوژی به‌تازگی خبرساز شده است؛ تولید الماس در آزمایشگاه آن هم در ۱۵۰ دقیقه. این در حالی است که تولید فلزات یا عناصر ارزشمند در تاریخ قدمت زیادی دارد.

به گزارش تجارت نیوز، میل به ساخت این عناصر ارزشمند در تاریخ بشر پیشینه‌ای طولانی دارد. اگر بخواهیم به این میل بپردازیم به کیمیاگری برخورد می‌کنیم. کیمیاگری علمی باستانی و رازآلود است که ریشه‌های آن به مصر باستان و بین‌النهرین بازمی‌گردد. کیمیاگران در جست‌وجوی راه‌هایی برای تبدیل فلزات پایه به فلزات گران‌بها مانند طلا و نقره بودند. آن‌ها همچنین به دنبال کشف اکسیر جوانی و داروی جاودانگی بودند.

در طول قرون وسطی، کیمیاگری در اروپا و خاورمیانه به‌شدت در کانون توجه قرار گرفت. کیمیاگران در آزمایشگاه‌های خود به دنبال راز تبدیل فلزات بودند و در این راه از روش‌های مختلفی مانند تقطیر، تبخیر، ذوب و رسوب استفاده می‌کردند.

کیمیاگران از نماد‌ها و رمز و راز‌های زیادی در نوشته‌ها و نقاشی‌های خود استفاده می‌کردند. این امر باعث شده است رمزگشایی از متون کیمیاگری برای مورخان و دانشمندان امروزی دشوار باشد.

با وجود اینکه کیمیاگری به عنوان یک علم واقعی شناخته نمی‌شود، اما نقش مهمی در تاریخ علم و فلسفه داشته است. کیمیاگران با آزمایش‌های خود به طور اتفاقی مواد و فرایند‌های جدیدی مانند اسید سولفوریک و نیتریک اسید را کشف کرده‌اند و این کمک شایسته‌ای به حساب می‌آید.

در حالی که جست‌وجوی کیمیاگران برای تبدیل فلزات پایه به طلا و نقره به نتیجه نرسید، اما تلاش‌های آن‌ها به طور کلی به پیشرفت علم شیمی کمک کرد. کیمیاگری همچنین الهام‌بخش هنرمندان، نویسندگان و شاعران در طول تاریخ بوده است.

با اینکه کیمیاگران و کیمیاگری دچار تحولات هویتی شدند، اما ماهیت این زمینه تحقیقاتی همچنان باقی است. اولاً که شیمی به شکل سازمان‌یافته‌ای مواد را از بابت آنچه تشکیل‌شان می‌دهد بررسی می‌کند و از طرف دیگر امکانات ساخت مواد را مطرح می‌کند.

الماس‌هایی که در دو ساعت تولید می‌شوند!

در خبری شگفت‌انگیز، دانشمندان در یک آزمایشگاه در دانشگاه هاروارد موفق به ساخت الماس در عرض ۱۵۰ دقیقه شدند. این دستاورد انقلابی، گامی بزرگ در جهت تولید الماس مصنوعی با کیفیت بالا و با قیمتی به‌مراتب ارزان‌تر از الماس‌های طبیعی به شمار می‌رود.

ده‌ها سال است که دانشمندان در تلاش‌اند روش‌های جدیدی برای ساخت الماس مصنوعی پیدا کنند. روش‌های سنتی تولید الماس مصنوعی، فرایندی پرهزینه و زمان‌بر است که نیازمند فشار و گرمای شدید برای مدت طولانی است. این روش‌ها اغلب منجر به تولید الماس‌های کوچک و ناقص می‌شوند.

در سال‌های اخیر، دانشمندان روش‌های جدیدی برای ساخت الماس مصنوعی با استفاده از فناوری‌های پیشرفته مانند لیزر و نانوتکنولوژی توسعه داده‌اند. این روش‌ها به طرز چشمگیری سریع‌تر و کارآمدتر از روش‌های سنتی هستند و می‌توانند الماس‌هایی باکیفیت در اندازه‌های مختلف تولید کنند.

دستاورد کیمیاگران مدرن چیست؟

در این تحقیق جدید، دانشمندان از روشی به نام «سنتز الماس با لیزر پالس فوق سریع» استفاده کردند. در این روش، پالس‌های لیزر فوق کوتاه و پرقدرت به یک صفحه نازک از گرافیت تابانده می‌شود. این پالس‌های لیزر، اتم‌های کربن را از ساختار گرافیت جدا و آن‌ها را به شکل ساختار الماس مرتب می‌کنند.

این فرایند در عرض ۱۵۰ دقیقه و در دمای نسبتاً پایین انجام می‌شود. در حالی که روش‌های سنتی تولید الماس مصنوعی به فشار و گرمای شدید در حدود پنج هزار درجه سانتی‌گراد و به مدت چندین هفته نیاز دارند. طبیعتاً فراهم کردن این شرایط بسیار پرهزینه‌تر از روش جدید است.

الماس‌های دوساعته چگونه آینده را تغییر می‌دهند؟

این دستاورد انقلابی، پتانسیل‌های متعددی را برای آینده به ارمغان می‌آورد. با تولید الماس مصنوعی باکیفیت و به قیمتی ارزان‌تر، می‌توان از آن‌ها در زمینه‌های گوناگونی از جمله جواهرات، ابزار‌های برش، قطعات الکترونیکی و حتی ایمپلنت‌های پزشکی استفاده کرد.

علاوه بر این، این روش جدید می‌تواند به دانشمندان در مطالعه بهتر ساختار و خواص الماس کمک کند و زمینه را برای کشف مواد جدید و شگفت‌انگیز در آینده فراهم کند.

دیگر خبرها

  • شناسایی قاتل کشتی تایتانیک در یک عکس ۱۱۲ ساله
  • شناسایی قاتل کشتی تایتانیک در یک عکس 112 ساله (+عکس)
  • رای دادگاه تجدیدنظر به محکومیت کقزوی!
  • استخراج الماس از گل صدتومانی + عکس
  • استخراج الماس از گل صدتومانی
  • خانه تاریخی آصف اردبیل واگذار می‌شود
  • خانه آصف اردبیل برای مرمت به بخش خصوصی واگذار می‌شود
  • سرمایه‌گذاری در بنای تاریخی خانه آصف اردبیل به مزایده گذاشته شد
  • منچستریونایتد حراج تابستانی راه می‌اندازد: شیاطین سرخ در آستانه یک خانه تکانی بزرگ
  • الماس‌هایی که دو ساعته تولید می‌شوند؛ دستاورد کیمیاگران مدرن چیست؟